Cautare

411 de rezultate pentru "o harta interactiva" (7.39 secunde)
Harta suspiciunilor de joc dublu in USL la locale (Autor: ... Nimic nu s-a intamplat insa Bunea, sapat de proprii colegi La Braila, o situatie similara, dar cu PNL si o parte dintre social-democrati in postura de blatisti.
Odata confirmata si ajunsa la Bucuresti va sti macar sa localizeze pe harta orasul Roman? ... Vineri, Crin Antonescu a prezentat o parte dintre candidatii PNL pentru alegerile parlamentare.
• Ar trebui declansata o discutie pe tema raporturilor dintre Parlament si CCR. ... - Nu vorbim despre intentia de a modifica ceva, ci despre intentia de a declansa o dezbatere pe acest subiect. - Este sau nu utila o astfel de modificare? ... Noi vom stimula o astfel de abordare.
"Harta asta cu devansarea alegerilor prezidentiale si organizarea lor odata cu cele europarlamentare arata ca miza referendumului din vara nu a fost atinsa.
"Scutul anti-racheta", sau cum naiba i-o zice, NU are legatura nici cu NATO, nici cu UE, ci este doar o afacere americano-romana, care sta ca o pioneza in cur atat UE, cat si NATO.
Asta vara, a cerut sa se constituie institutia Procurorilor Europeni si sa fie trimisi in Romania, la care pana si Reding a trimis-o la alfabetizare.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o declaratie politica intitulata: "Sa nu ne fie frica sa ne asumam o relatie privilegiata cu China", pe care o puteti citi in continuare.
Daca exista o problema, totusi, iar ea exista, atunci ea are legatura cu tonul pe care sunt formulate aceste solicitari, iar in politica tonul despre care vorbesc face diferenta.
Ar fi o greseala sa ne grabim cu anuntarea candidatului la prezidentiale PSD nu trebuie sa se grabeasca sa anunte candidatul la alegerile prezidentiale din toamna. ... "Cred ca ar fi o greseala sa ne grabim.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Ne amintim si pozitia ostila a Olandei, la un moment-dat, si lista poate continua cu inca o serie de state.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: Romania, reper strategic pe harta NATO!
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Evenimentul, prezentat in amanunt si intors pe toate fetele, mi-a provocat o imensa usurare.
- Daca e sa pierdem, macar sa o facem pe mana noastra, cu un liberal!. Asta au cerut cei mai multi dintre liberalii stransi ieri dimineata intr-o sedinta de urgenta, varf de lance al taberei rebele fiind Mihai Voicu, dupa cum au narat ulterior sursele.
O fi Republica Moldova un stat mic si amarat dar ea reprezinta un punct geopolitic ultrasensibil in relatia cu Rusia, pe harta unei regiuni bantuite de cutremure strategice. ... Prin urmare, declaratia ambasadorului american la Chisinau nu este o eroare involuntara sau un accident.
Una peste alta, doamna Shhaideh (sa vezi ce iute o sa-i invatam si numele si figura pe care nu i-o cunoaste Basescu) este o propunere cat se poate de normala.
Desi era evident o lamaie stoarsa deja si de serviciile britanice si de cele rusesti, iata ca atentatul de la Salisbury indreptat impotriva sa, prin dimensiunea emotionala imensa indusa de autoritatile britanice, genereaza schimbari majore in harta geopolitica mondiala. ... Daca au facut-o, atunci trebuie sa raspunda!
Doar una din zece corabii izbutea sa deschida o cale comerciala, dar acea reusita rascumpara toate celelalte esecuri. Cu o tenacitate nebuna, flotele negustorilor lacomi din Marea Nordului au oficiat casatoria spiritului capitalist cu etica protestanta.
"Alege Mangalia” contine, pe langa toate informatiile utile turistilor (numere de telefon ale institutiilor locale, harta litoralului de sud, cu toate complexele turistice, principalele puncte de atractie ale statiunilor - Muzeul de Arheologie, Herghelia Mangalia, sanatoriile balneare etc) si o ampla prezentare cultural-istorica a localitatii.
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a plecat astazi impreuna cu o delegatie spre Washington pentru a relua negocierile cu Fondul Monetar International (FMI). ... Discutiile dintre Romania si FMI au fost intrerupte acum o luna, cand relatia dintre cele doua parti a intrat intr-o racire pronuntata.
O modalitate de a determina evolutia valorica a zootehniei, de exemplu, ar fi incurajarea strainilor de a investi in productia de provenienta animaliera.
google-analytics.com